2013-04-21 535 浏览
12月25日, 圣诞日正日夜晚有party, 喺未去个party之前就去医一医个肚先, 免得个party太夜开始先有野食~ 想试呢度嘅burger好耐, 感觉佢d burger有几多选择, 但系就因为冇睇价钱而中招…::: Kick Ass Burger ::: $58叫咗个佢地嘅signature burger, 其实即系一个好classic好正常嘅汉堡, 有安格斯汉堡扒、芝士、蕃茄、生菜咁, 仲有佢地嘅signature GBU sauce~ 汉堡扒系即叫即煎嘅, 所以都要等一阵先上枱, 切开个汉堡包, 料唔算好丰富, 主菜嘅汉堡扒唔系好厚, 虽然望落几粉红唔系全熟, 但系肉汁亦唔太见到… 其他材料好似生菜蕃茄都挤到好扁, 所谓嘅GBU sauce都同沙律酱差唔多咁… 面包都系松脆嘅, 可惜已经系成个汉堡唯一可取之处, 材料唔足够, 加上汉堡扒太干唔juicy, 只属于M记足三两嘅质素…::: French Fries With Cheddar ::: $30呢个薯条份量都多, 有成兜嘅薯条, 只不过芝士唔太够, 食到底会冇晒芝士, 份量真系要再俭讨下. 粗薯条本身有肉, 炸得都

::: Kick Ass Burger ::: $58

呢个薯条份量都多, 有成兜嘅薯条, 只不过芝士唔太够, 食到底会冇晒芝士, 份量真系要再俭讨下. 粗薯条本身有肉, 炸得都唔会好㶶, 配上浓郁嘅芝士食味道好丰富, 仲可以任落茄汁同芥末, 更加添薯条嘅美味~

::: Sprite ::: $30
真系离晒大谱!!! 竟然一罐汽水要成$30! 仲狼过抢㖞, 系咪饮咗会识飞?! 虽然我自己冇睇清楚都有d唔啱, 但系都唔驶咁样挂! 如果你话帮你倒埋, 送杯冰, 整少少色水野都话顺d, 而家系自己攞, 杯都冇只, 仲要唔够冻! 如果知道咁贵宁愿饮smoothies好过啦! 离谱!

本身汉堡同薯条都唔系话咁差, 只系俾个汽水搞到一肚气, 散叫预咗贵, 但都唔需要咁尽丫… 唔怪之得睇匀咁多张枱都冇人饮野, 店方系咪可以咁忍心睇住食客干啃汉堡包, 如果系咁不如唔好卖汽水啦.
2012-12-25