2024-10-20
好多人唔钟意193,原因可能因为佢高,可能因为佢有性格。我唔特别钟意佢咖,佢唔系我杯茶,系咁啱行过,饮佢𠮶杯绿茶之嘛。 🍖抹茶牛奶打得几滑啦,又冇搅唔匀嘅抹茶粒,甜味由士多啤梨酱带出,加埋新鲜士多啤梨,味道少少好味啦。另一杯系tropical fruits梳打,佢系几清新嘅,又冇话太甜啰,都啱秋天饮嘅。 🍖咁饮开嘢食少少嘢都好合理啊,轻松食个沙律,同人地𠮶啲都差唔多咋嘛,系份量唔知点解大左d,有好多三文鱼同埋超级食物牛油果啰。咁佢有几种生果,又橙又西柚咁,加埋酸酸甜甜嘅汁酱,同埋另一种超级食物藜麦,算系合格啦! 🍖咁热食就叫咗焗盲曹配白汁粟米意粉。盲曹嘅肉系几鲜嫩嘅,个皮又真系够脆,个意粉加埋粟米蓉系有啲创意又唔会唔夹啰。 🍖最后叫咗个雪糕tiramisu,佢懒有艺术咁打横咁放,系igable 啰。味道唔系差,唔会太甜,唔会太腻咁啦,仲有个crema几靓嘅espresso俾你自己加,系有啲心思嘅,拿,我赞个咖啡师同甜品师嘅咋。 咁个环境设计望住个海,同埋墙上图周围放咗啲狸猫特色嘅设计,咁啱又有人放低咗个公仔,咁啱嘅咋,唔系我自己带嚟㗎,咪系咁而影返几十张相啰,又唔使加钱嘅。知我咩料啦,
咁个环境设计望住个海,同埋墙上图周围放咗啲狸猫特色嘅设计,咁啱又有人放低咗个公仔,咁啱嘅咋,唔系我自己带嚟㗎,咪系咁而影返几十张相啰,又唔使加钱嘅。知我咩料啦,我唔系特登嚟咖!