2009-01-19
不经不觉已经共渡了4个年头, 2个人都咁为食更系顺便又去揾间好既食店食番一餐.原本一心一意想去东来顺食饭,点知当要book位时又话6时来都已经full左就算walk in最早都要9时先可以入座.最后好赶急之下我地就试下打去和宴问下有无位,好好彩都有位.地方都算唔错,可惜我地被安排坐系4人枱但用帘分隔2张枱,基本上我就可以好清楚听到隔离枱d人倾计我地同搭枱无咩分别.食物方面:我地叫左佢地既介绍既日本和牛拚盘, 再叫左个海鲜饼及灼蔬菜沙律,最后亦追加一个厚切牛舌.老实讲日本和牛拚盘真系唔算好食同抵食.成盘野最正就系只有2件唔知咩部位既和牛系入口即溶既感觉,其他和牛都好似有少少un, 至于个煎饼就另外感到意外真系好好味仲好味过去韩烧食店食既煎饼, 另外个salad都算唔错胜在系d烧肉店唔想烧蔬菜但又想食到d菜时叫salad一个选择.不得不讲系个牛舌..真系唔多好味..味道唔算好正令到我十分失望..估唔到这间收费贵过盛八但烧肉既资素会差过盛八咁多..相信我都唔会再来.