*$48大大碗三拼牛肉鲮鱼球云吞面* 🍢🍜去开佐敦嘅,我又同朋友去揾食,沾仔记就系我嘅不二选择!🤩入到去个餐牌一睇主打食三样嘢鲜嫩牛肉🐮手打鲮鱼球🐠大大粒云吞🦐三拼高质面底🥳只系需要$48加多$12可以转做虾子捞面!面质一如既往嘅爽口冇碱水味,我最钟意就系佢嘅牛肉真系好嫩滑👍,其次就系大大粒云吞份量十足,朋友就好钟意鲮鱼球觉得比茶楼嘅更加好食😆。另外好欣赏佢加$26竟然有豆苗食,连埋个自家调制嘅蚝油,又唔会太咸🥰一路食一路都见到全场爆满,职员都好有效率咁工作,坐位亦都好舒服,比一般嘅云吞面来得企理,目测都有好多外国人特登嚟朝圣📸!诚意推荐钟意食面嘅朋友!地址:佐敦庙街300号地舖@chillchill_aloye@@jimchaikee_jordan#佐敦美食#云吞#香港特色#美食推荐 #食好西#聚会#hkfood#香港美食#foodiehk #foodpics #hkfood #foodstagram #foodie #hkig #igers #foodblogger #foodislife #hkfoodie #hkigdaily #hkeat #foodie
*$48大大碗三拼牛肉鲮鱼球云吞面* 🍢🍜

去开佐敦嘅,我又同朋友去揾食,沾仔记就系我嘅不二选择!🤩

入到去个餐牌一睇主打食三样嘢
鲜嫩牛肉🐮
手打鲮鱼球🐠
大大粒云吞🦐
三拼高质面底🥳
只系需要$48加多$12可以转做虾子捞面!

地址:佐敦庙街300号地舖

@chillchill_aloye