2022-07-07
佢个套餐非常划算😍四样嘢连饮品都系$268焗黄咖喱面包软壳蟹🦀见佢咁多咖喱就知足了啦😬成个完整嘅软壳蟹😀同埋一大旧面包😝佢个咖喱完全唔辣🧐但系入边加咗鸡蛋同埋蟹膏🙂所以都好重蟹嘅香味😀见到个个人都有嗌呢个𩠌㗎冬阴功汤🌶️反而呢个汤有惊喜😙首先佢入边非常多配料🤩有菇啦😍大虾🥰蟹柳😙青口😃鱿鱼🦑同埋好入边都几重口味😊酸得来又唔辣小食拼盘🦐呢个小食拼盘一次过可以试好多嘢😜有两个串烧😍虾饼😗同埋春卷😃觉得最出色系佢个虾饼☺️都炸得几香😆配埋佢个酸甜酱🥰真系一流呀😘另外佢个沙嗲酱都出色😀同个串烧一齐食都唔错猪颈肉通菜煲🐷上面咁多肉梗系要叫返个菜清返肠胃😊首先佢个通菜都炒得非常之香😆应该有用虾酱嚟炒😀另外佢仲配搭咗好多猪颈肉🧐可以捞埋一齐食椰汁西米糕🥥$58 6个仲叫咗个甜品嚟试吓😊一睇劲有泰国特色😙佢表面有两层🤩第一层系椰汁🤣第二底𠮶度系啲西米糕😆西米入边仲有啲粟米🌽所以几好口感椰青🥥$36食泰国𩠌梗系要叫返个椰青啦😙估唔到佢超大个😍😍同埋入边系超级极之甜😗仲要系冰凉上😇所以啱晒夏天饮🤪食完仲可以刮佢啲椰肉嚟食添
佢个套餐非常划算😍四样嘢连饮品都系$268
焗黄咖喱面包软壳蟹🦀