2022-08-11
鳗鱼厚烧玉子🥚$150呢一间系日式串烧🍢全部都系即叫即烧😎非常好食😚最钟意食呢个😎首先个蛋生熟程度啱啱好😋而且配有佢依间舖头最出名嘅鳗鱼😚有少少豉油吊味😜所以非常之好食白烧鳗鱼串🔥$110觉得呢个鳗鱼简直系惊为天人🤣佢烧到个底个皮非常之香脆😆另外表面酾咗少少盐🧂所以带出鳗鱼嘅香味😆同埋最特别嘅系加咗佢秘制嘅山葵🥰唔算好辣甜甜地😝更突出鱼嘅鲜香味😇呢个组合特别得黎又几好食豚露笋卷🐷$50佢烧到个猪好似牛嘅感觉😉薄切再加埋芦笋嘅香味🤣同埋佢嘅秘制豉油😀整体配搭非常好鳗鱼干串🐟$150同平时寿司店食嘅鳗鱼肝揸得劲远首先佢系非常之有口感爽趣而且都保留到鳗鱼本身嘅香味洋葱🧅$40佢真系成个新鲜洋葱就咁烧😙表面再加咗好多木鱼😍一上菜劲大浸洋葱嘅香味😗闻到都知好食啦饭团🍙$40因为饭团表面都有烧过🔥所以有外脆内软嘅效果😉而且饭团入边都加咗少少豉油所以都本身有少少味道🤩另外加埋佢个特制牛蒡😘就啱啱好水果🍉$0见到每一台食完之后都会附送时令生果😌蜜瓜同埋西瓜都超爆劲甜😍😍😍ps:餐厅范围唔大所以记住要订位😉另外佢真系超好服务因为咁岩落雨所以啲客人成日都唔记得咗攞遮😢但系店员都会提醒😌同埋佢啲餐具超级靓
鳗鱼厚烧玉子🥚$150
白烧鳗鱼串🔥$110