2020-12-18 426 浏览
#pb食在荃湾 #pb支持黄店💛 $58就有半磅蛋糕⁉️🎂感谢 @aimei.hk 推介 揾到呢间超抵食嘅黄蛋糕店🥰 呢间传统蛋糕店最出名系古早蛋糕 不过估唔到佢嘅生日蛋糕仲抵🤩 $30就有个细嘅蛋糕 而我今次想要个大d半磅蛋糕 都只系$50‼️仲要味道唔差👍🏻.佢舖头有几款味道 唔系净系得朱古力蛋糕😋 个日见到得$30个款 就问下店员有冇大个d🤪 点知佢话即场整一个俾我 我真系好surprise😨 结果等左15分钟左右就有 一路睇住佢整呢个蛋糕 一路欣赏佢唧花😍🔹朱古力海绵蛋糕🍫🎂唔好以为佢咁平 就整得好hea🤪 佢唧左3朵玫瑰花 侧边都有少少cream 个卖相好得😋 海绵蛋糕因为当日即埸整冇哂朱古力底 所以用左普通底 不过食落都几松软🥰 佢系两块海绵蛋糕 中层再夹层cream 食落好饱😋 加埋朱古力淋酱舖面 好浓🍫 .真心大推呢间 又抵又好食 💛 见佢普通面包都系几蚊就有 好似时光倒流去细细个嘅价钱💕买得爽荃湾荃湾街市街120-140号安裕大厦地下
#pb食在荃湾 #pb支持黄店💛
$58就有半磅蛋糕⁉️🎂