2007-06-05 25 浏览
呢间野系早几日食ge,谂住是但叫个四人餐唔使用脑谂,结果叫完个餐睇返张单先知原来系母亲节餐,呃钱都呃得实在太无诚意la >_<讲个餐的内容其实都几丰富,首先有个烧烤,我地就拣左猪颈肉,一睇之下原来系最cheap 0个个! 事实系,叫边个佢都有得赚la,好味就由得佢,点知只系好似叉烧咁,谂d 无咁靭 law跟住系蜜糖豆炒带子,普通野唔多讲la,再跟住有个翅,几大煲,睇落几开心ga,有人服侍下,味道亦都唔错,只系普通d law,不过除左去饮都无乜几可食呢味野,料方面都足料ge,翅针方面..........唔系真系要求佢比好靓好多你下话之后仲有个大虾伊面,真系好大只虾,但估都估到系雪虾la,但系唔系好有阵雪味,只系无乜味je,个汁都仲救到佢,所以最后系伊面好食过d 虾! 大只虾都无用,因为我屋企人真系好懒去剥虾! (乜人黎ga ?)最后系得到个鱼汤野菜锅,有粟米冬菇菜呢d 见惯见熟,博colourful je,再比多两饼乌冬质饱你,正就正在真系比个gas 炉你滚下滚下,又系有人serve ge,味道不过不失,因为呢个时候经已饱晒﹐个鱼汤好重味精,just 食d 料好la整体而

整体而言,味道唔系话差但突出肯定系无佢份la,但好多地方整色整水又比佢整得几好ge,加上闲日客人唔多服务就更加好la,差唔多样样野都重味精,呢个系最大败笔!