2022-06-08
人数:1个(女)日期:6月头时间:1:30天气:热苦恼左一阵食咩好(经常出现嘅问题)当时有啲饿,所以叫左个至专厚切吉列猪扒饭配茄汁,我仲加左只煎蛋。卖相很不错,系安慰心灵嘅食物样~都算大块,虽然系荃湾食过更大块的~外层炸到好酥脆,炸衣唔会太厚,里面嘅肉稔得黎紥实。但因为酱汁包围住佢,令佢好易索汁,炸衣好快就唔脆了,可惜。讲到只蛋就有啲失望,加左6蚊(好似系)但个size好细,比只匙羹大少少咋阴公~未满足~蛋黄系8成熟左右~至于大配角——饭,一碟饭嘅灵魂一定在于饭本身!我觉得呢碟饭个态度好正确!佢有黏性嘅同时系粒粒个体~每粒饭被酱汁包裹住而不松散,有饭本身应有嘅质感,大大加分!茄通食过好多次,顺带一提,呢间出手比较收敛~各种食物都比荃湾略欠诚意,但味道是ok的,如果唔系都唔会咁多5星星啦~整体评分:中上🍚🍚🍚🍚主食:安慰心灵嘅食物,有种满足感服务:主动环境:旧香港style清洁:可以
日期:6月头
时间:1:30
天气:热
整体评分:中上🍚🍚🍚🍚
主食:安慰心灵嘅食物,有种满足感
服务:主动
环境:旧香港style