2024-01-27
见订位有7折,基本要试嘅菜都有齐,系经典套餐,7折几抵食!餐厅服务非常好,坐卡位,会主动行埋去拉开小小张枱方便入,非常贴心。 水算平,只系按位计,唔系按支计😂 落单时同佢讲,唔食蚝可否转其他,于是老公仔头盘转咗个蜜瓜火腿比佢,食得开心!个生蚝唔算大只普通澳洲蚝,新鲜田螺出色!我以为一份2个人食,完来一人有一份!都几多😅😅😅 好味,份量以外地多到最出名之大嘅龙虾汤。有2位靓女厨师全晚不停一枱枱都煮汤,都几攰😅 全场基本都系叫同一个餐龙虾汤一如其他咁高水准,好香浓,而且喺面前煮过,热辣辣上枱,冬天加分! 汤底好creamy 满满龙虾味,虾肉唔多,有2粒,爽口都新鲜。主菜大家都系牛柳,火控制得几好,5成同7成都刚好。而且好淋身。 面头满满黑椒。问经理先知系佢哋有唔同嘅处理,故事劲多黑胡椒令佢香辣,煎好亦有少少脆卜卜感。 不过我就觉得太辣抢咗个牛味… 又或系用呢个方法盖过牛肉嘅质素🤭 都系钟意trolley 嘅烧牛肉配pudding 多啲甜品有个朱古力梳乎厘,好味! 好香㶶黑朱古力,外皮十分香脆,上枱已飘散住黑朱古力香味。云尼拿汁唔放都无问题。 最后一份朱古力波呢个喺amigo 都食过不过呢度
水算平,只系按位计,唔系按支计😂
个生蚝唔算大只普通澳洲蚝,新鲜
田螺出色!我以为一份2个人食,完来一人有一份!都几多😅😅😅
好味,份量以外地多
都系钟意trolley 嘅烧牛肉配pudding 多啲
最后一份
朱古力波
呢个喺amigo 都食过不过呢度上枱一堆干冰同特效,影相一流👍🏻
另一点要赞系侍应,好耐心介绍餐酒同一款特价cocktails 。都唔贵,红酒$188 都几好饮,cocktail $88 亦唔贵。钟意都可以喺请请吧叫过嚟。
但侍应咁落力介绍就试咗佢推荐嘅红酒🍷
埋单7折,2人平咗$800+ ! 值得一试🤙🏻