2019-02-25
系openrice揾buffet介绍,就见到呢间,有7折添㖞,一行11人黎试下啦6:20已安排入座,座位唔算多,而且宽敞,灯光柔和,几好feel趁开动时人少少,即刻攞刺身先,除 希灵鱼无试之外,其余5款都ok啊。只龙虾钳就麻麻地,无味。细粒寿司略嫌啲饭太硬每一位客人都赠送半只龙虾同一件和牛,但可能stand by 太耐,件和牛比牛小排还韧,老到不似和牛。而龙虾亦同样焗得过火了。冷盘有生蚝㖞,每次出小量,每人只可攞3只,珍珠蚝,无咩肉,一般水准,唔使添食嘞。羊架够嫩,可以encore. 至放厨房推介的猪肋排,鞋过鞋底,一口都嫌阻订。中汤几朋友话好味,西汤就稀咗啲,我就揾冬荫功汤,唔太辣,啱怕辣嘅我。但食开辣的朋友就话太咸。跳去甜品格,先黎2球double chocolate, 雪到死晒,一笔就散晒一细旧,咩鬼雪糕😣 仲口多多叫埋窝夫,哗,厚粉,又硬,又唔好食。千祈唔好试。嘢食选择唔可以话少,长脚蟹都几好,但令人回味的却是零。
细粒寿司略嫌啲饭太硬
嘢食选择唔可以话少,长脚蟹都几好,但令人回味的却是零。