去呢间日本餐厅系佢隔离鸡煲王老板娘介绍嘅 😛 (呢间鸡煲都好正架).边样最好食?㨂唔到 因为全部都好好食 零负评是值得的!.不过食完返到屋企先发现串烧盛佢比漏左只蚝我地呀 😞😞😞😰😰😰.三人共食左$1700+,平均每人$569。价钱颇贵,但食物高质!.首先来三杯sapporo生啤.再来一客酒肴 - 鳕鱼干 (送嘅) 👏🏼👏🏼👏🏼香口鱼味~.冷稻庭乌冬好耐冇食过冷乌冬 整得好好味呀.八点刺身盛有一板海胆,不过好似系韩国黎嘅.串烧盛 - 帆立贝,黄金蚌,白贝,粟米 (串烧盛应仲有个烧生蚝😞)鲜味甚浓 .串烧盛 - 笛鲷鱼味鲜甜.鳗鱼玉子烧好丰富 嘅蛋夹埋鳗鱼 仲食到个蛋滑滑 正!.海胆蟹膏甲罗烧好正呀 冇腥味!.葱烧牛舌份量十足 调味刚刚好 淋得黎好弹牙爽口 🙈🙈唔知点形容了 试下啦快啲.最后一提嘅系😰😰😰唔知系咪近坑渠,餐厅入面好多细蚊仔或者飞黎飞去嘅小昆虫,呢点需要改善!

边样最好食?㨂唔到 因为全部都好好食 零负评是值得的!
首先来三杯sapporo生啤
Sapporo  生啤

再来一客酒肴 - 鳕鱼干 (送嘅) 👏🏼👏🏼👏🏼
香口鱼味~
鳕鱼干

好耐冇食过冷乌冬 整得好好味呀

八点刺身
八点刺身盛

有一板海胆,不过好似系韩国黎嘅

鲜味甚浓

串烧盛(部分)

串烧盛 - 笛鲷
鱼味鲜甜
串烧盛(笛鲷)

鳗鱼玉子烧
好丰富 嘅蛋夹埋鳗鱼 仲食到个蛋滑滑 正!

海胆蟹膏甲罗烧
好正呀 冇腥味!
海胆蟹膏甲罗烧配多士

最后一提嘅系😰😰😰