餐厅: 海皇漁港
资讯:

2024-11-10 0 浏览
呢排唔知点解海港特价,油鸡半只$50.1只$98 ,试过一次之后今次试下一只,试过两间觉得呢间烟熏味劲啲 马鞍山𠮶两间俾图中系半盒嘅份量,我哋同阿哥买一只分 同佢讲,佢可以分两个客房颜色好想食,结尾都唔错,而且啲鸡好新鲜烟靭 服务质素正常发挥啦,我哋大概系五点嘅钟数去买,全场好似得我哋,员工就休息紧整体而言非常抵食,以后应该都会继续去买!睇落似系冇偷工减料鸡胸伟亦都唔会好眼好难硬鸡髀要转头食一定好好味!有时仲会见到有啲啫喱胶原蛋白质
马鞍山𠮶两间俾
颜色好想食,结尾都唔错,而且啲鸡好新鲜烟靭

整体而言非常抵食,以后应该都会继续去买!睇落似系冇偷工减料

鸡胸伟亦都唔会好眼好难硬

鸡髀要转头食一定好好味!有时仲会见到有啲啫喱胶原蛋白质