2018-10-21 97 浏览
据闻呢一间食意大利菜嘅西餐厅系非常之高水准,所以肥妹仔我就同同事入去试下啦!首先入到去试映会畀一篮面包畀你,入面有啲黑炭面包,面包棒同埋普通嘅法包,配上一点黑醋畀你点 , 面包好香麦味,点上黑醋好好食。Bbq酱猪肋骨  $168后呢我哋望咗menu之后呢决定嗌四样嘢,第一就系酱烧bbq猪肋骨。bbq猪肋骨系一嚿好大嘅猪肋骨,配咗啲薯条同埋一啲沙律菜。𠮶啲猪肋骨肥妹仔我谂应该焗咗好耐,肉质嫩滑,一撕开就可以肉骨分离,非常美味。鸭肝酱阔条面  $148再嗌多个鸭肝酱杂菌阔条面,鸭肝酱一啲都唔腥,啲酱打得好滑,酿住每条阔条面食,落去个口感非常非常之顺滑。肉肠杂菌pizza  $138同埋要咗个肉肠杂菌pizza,首先𠮶pizza一上到黎仲系好热,所以芝士有拉丝嘅感觉,好香香草味,食落去每啖都充满咗菌嘅鲜味同埋饼底个香味, 但系又唔会好单调,净系得野菌冇肉,佢嘅肉肠亦都好好食,唔会过咸。肉眼扒  $288见到有个牛扒好吸引,再嗌多个安格斯牛扒,我哋嗌咗五成熟,呢个牛扒嘅成餐之中最吸引嘅!食落去个口感非常之软淋,牛香味十足,每一啖牛扒嘅肉汁喺你个口度爆开,超级满足。

Bbq酱猪肋骨  $168

鸭肝酱阔条面  $148