2024-11-11 0 浏览
心血来潮突然间想打边炉,牛大人就系我不断翻兜之选🤗今日好好彩1930左右walkin唔洗等位就即刻入得。今次就试左佢新推出既A4+黑毛和牛吃到饱套餐,配搭上台湾凤梨鸡锅拼夫人秘方麻辣锅(小辣)。主角和牛既油花分布均匀,牛味浓郁,直头食到停唔到口。跟餐每位都会附送两粒鲜嫩多汁既澳洲M9和牛牛丸。仲有!仲有!海鲜拼盘添啊😍有蚝、鲍鱼、蛏子、扇贝,相当丰富。不得不提,牛大人竟然有得食我最钟意嘅鲍鱼🥰,而且仲有三款口味,包括:柚子烧汁鲍鱼、炭烧盐葱鲍鱼及古法醉鲍鱼。个人最钟意系炭烧盐葱鲍鱼,好够味次余鲍鱼仲酥脆弹牙,烹调时间拿捏得唔错👍🏻。小食方面,我个人推介逢甲Q弹鸡脚筋,烟靭爽脆带点微辣,口感特别好少餐厅有得食。最后饮品方面,我个人就觉得一定要试吓鸭屎香柠檬茶,有独特嘅柠檬味而且茶底浓郁唔涩。今餐我就食到饱饱捧住个肚走喇,有兴趣既一定要黎牛大人吃到饱喇🤩舔舔脷指数👉🏻7.5😋/10😋满分 值得一试😋

舔舔脷指数👉🏻7.5😋/10😋满分 值得一试😋