1K
2024-09-27 581 浏览
温泉蛋既口感食落好幼滑好creamy,好似食紧豆腐花甘入口即溶甘加埋鱼子既养份唔腥又养颜。法国生蚝:望到佢成只手掌甘大只真系好新鲜大大粒,加埋鱼子酱同柠檬汁更加鲜味,法国蚝既海水味比较浓郁,蚝肉好creamy。鱼子金箔海胆豆腐:海胆同豆腐分开食就比较多,好似厨师甘样将海胆同豆腐整成一味𩠌都真系好特别,加埋鱼子同金箔响面成件事好grand同摆盘好靓,海胆豆腐一d都唔腥,入口系豆腐既软绵绵。加拿大海胆配新鲜鲍鱼,加拿大海胆既口感比较硬身有嚼口,配落鲍鱼既弹牙好夹。澳洲既海胆就比较creamy滑身d同帆立贝蒜片一齐食好滑溜同鲜味,睇住厨师煮既铁板功架十足好治愈。A5日本薄切和牛,小编好钟意食牛肉,师傅特登拣块靓牛肉俾我,食落配埋蒜蓉牛油酱汁好正,入口即溶既牛肉加上铁板烧煮之后更惹味。