2011-03-04 39 浏览
话说e间野真系好抵食所以成日都会黎 咁上次都讲过其他食家有乜要注意今次就讲下对餐厅ge意见啦 等位时间话说星期五夜晚依d黄金时间 就一定超多人我地2个人等左差吾多成个钟先有位连商场都行左个圈都仲未有位其实系因为太多人帮衬 入到去d位都巳经full哂经理填位 执枱速度巳经算好快(tips: 如果吾想等位就去坑口果间啦, 6:45 左右经过冇人等位)味道意粉好浓蕃茄味 而且同烟肉好夹但d意粉同蕃茄分开煮再淋上面 吾够入味相反铁板餐就吾错专登叫待应将d汁分开上 废事食到最后冇汁鸡翼今次好脆好好味 但对于食得辣野ge我黎讲觉得一d都吾辣汉堡扒好好味 同d汁好夹再加埋白饭 简直一流 超饱肚之前食ge墨鱼汁意粉 蒜容味好重但食落口就吾太觉蒜容味但我就吾太钟意食芝士汁超浓 虽然长通粉吾够多但白汁食完很腻 所以都好够饱上面ge肉酱 我嫌焗得吾几耐比较稀抵食Menu d野其实真系好抵 $2x 一个pizza $3x 一个汉堡扒系饮野超吾抵 $12 虽然饮但加多几蚊巳经有份snacks / pasta我就吾会专登加啰服务除左等位之外 都冇乜问题d待应都好nice 吾会漏单或黎错吾洗加一 水都系自己斟 Ok
话说e间野真系好抵食

比较稀

我就吾会专登加啰

除左等位之外 都冇乜问题
d待应都好nice 吾会漏单或黎错
吾洗加一 水都系自己斟 Okay!
2011-03-04