2022-08-20 276 浏览
早上可以吃一份丰富嘅All day breakfast绝对系开始一天的动力!今日我嘅动力起点站「顺流精品咖啡」Cofflow coffee尼度嘅装潢好特别好有格调!打卡一流👍👍All Day Breakfast入面有炒蛋、沙律菜,番茄、牛油果、芝士猪肉肠、纽伦堡肠、半分Bagel,食物够晒丰富,味道就不过不失,但其中最惊喜就系佢嘅Bagel,香脆得黎又够烟韧,唔错唔错!烟三文鱼Bagel;Bagel都系一样甘好食,配上烟三文鱼又真系好好味啵😋😋顺流热松饼;即叫即整嘅热松饼,真系做到香软蓬松,配上雪糕,蜂蜜,坚果一齐食,口感非常丰富,因为有埋士多啤梨同蓝莓嘅关系,食完都唔会觉得腻,不过真系好饱,分量真系for两人咖啡我地叫左3杯,3Mixed,Brown cow;同埋我个杯Matcha Latte,一上到黎个拉花有几得意几靓,整到我有少少唔舍得饮,特浓咖啡鲜奶抹茶,口感浓郁顺滑,真系好心动

2022-08-20
早餐