2014-03-16
环境舒适宽敞,主要用玻璃隔外,有阳光,几开扬其实黎过好多次,食物方面唔放太多相啦,顺便选几张经历某d事情时都会黎食下野解压不过人流都不少,多数都预订座位既餐包有类似BLT Steak既Popover可惜呢到既冻左,虽然芝士香都重,但冇咁香口松化烟三文鱼系一大条切片俾人任夹切得厚度刚好,唔会太多筋又唔会纸片咁咸香好香,味道偏浓,鱼油多而香,不过唔会好腻沙律除左有自配,仲有mixed我最中意既系蕃茄芝士沙律蕃茄清新酸甜橄榄油香而不腻,只系轻轻带过芝士都系偏香,味道不浓整体清新开胃,加埋smoked salmon刚好balance到甜品通常都有四款左右既我特别中意食佢既柠檬挞同柠檬蛋糕酸度得宜,开胃不腻,而挞底或蛋糕体份量正好配合同中和味道,不过激曲奇亦不错,香甜脆度够,而且有少少厚度有点嚼劲Crumble酸甜清新,面头既crumble够碎,有嚼头又唔会过粗粒变块状另外Prime亦有盐焗果仁、果干及Marshmallow等香口零食任食
其实黎过好多次,食物方面唔放太多相啦,顺便选几张
经历某d事情时都会黎食下野解压
不过人流都不少,多数都预订座位既 餐包有类似BLT Steak既Popover
可惜呢到既冻左,虽然芝士香都重,但冇咁香口松化 烟三文鱼系一大条切片俾人任夹
切得厚度刚好,唔会太多筋又唔会纸片咁
咸香好香,味道偏浓,鱼油多而香,不过唔会好腻
沙律除左有自配,仲有mixed
我最中意既系蕃茄芝士沙律
蕃茄清新酸甜
橄榄油香而不腻,只系轻轻带过
芝士都系偏香,味道不浓
整体清新开胃,加埋smoked salmon刚好balance到 甜品通常都有四款左右既
我特别中意食佢既柠檬挞同柠檬蛋糕
曲奇亦不错,香甜脆度够,而且有少少厚度有点嚼劲