2018-10-31
尖沙咀一向多好味既餐厅,所以我同朋友长期都stay系尖沙咀揾好野食,今次试左呢间楼上既意大利菜💫💫一贯西餐做法,有餐前面包提供,系热腾腾,又软熟既面包,我同朋友食哂😆😆😆香煎西班牙墨鱼仔沙律伴辣肉肠,呢个墨鱼仔海鲜味好浓,辣肉肠好惹味,个法律菜酱汁同另一个唔同,几特别我地最近爱上左食法律,于是一口气叫左两个😁😁另一个系日式矶煮鲍鱼伴芥末沙律酱😍鲍鱼做沙律比我想像中更好食😋😋好高级啊呢个沙律因为我最近戒左牛,所以朋友陪我一齐食猪,我地叫左西班牙黑毛猪扒 7成熟,哗!呢个不得了!超级juicy☺️☺️☺️好味到晕 岩岩食完已经想再食既状态烤烧大啡菇配黑醋汁,呢个都超级好味!你有无想像过菇可以同肉一样甘好味?真系真心推介一定要试😚😚😚热情果梳打,热情果味好浓,有淡淡香味加梳打好正好解渴😊😊
热情果梳打,热情果味好浓,有淡淡香味加梳打好正好解渴😊😊