2021-11-07
虽然坚尼地城呢间cafe开业已经有好一段时间喇,都系决定要介绍下,因为系难得一间会翻啅又翻啅嘅cafe🤣最吸引我就系佢嘅楼底好高,加上落地玻璃设计充满格调,店内亦都摆满艺术作品,坐喺入面感觉自己沾上咗少少文化气息😂 (讲笑姐,事实系成个感觉好relax)🌟Crème brûlée $68焦糖布丁其中一个我最喜爱嘅甜品,呢到嘅布丁上枱已经好presentable喇,表面嘅焦糖被烧成薄薄嘅脆皮,加上入口细腻嫩滑嘅布丁同埋浓浓嘅蛋味,系幸福嘅滋味啊!名副其实嘅睇得又食得!🌟Boston lobster linguine $188呢度嘅摆盘真系冇得输!虽然呢个摆盘嘅龙虾意粉而家好似已经冇咗,但系我真系觉得几靓,所以share比大家欣赏下😉🌟Breakfast fantasy $148呢个All day Breakfast卖相又系几靓,味道不过不失,沙律用咗mango sauce,成件事系几Fresh几impressive嘅!💭大家去之前记得要book枱, weekend通常都好full!另外其实佢系有艺术打印咖啡,任何你想整嘅图案或者相片都可以!大家可以试吓,都几得意🙃
🌟Crème brûlée $68
🌟Boston lobster linguine $188