2022-08-05
🧡🧡🧡Beans🧡🧡🧡🧡手撕猪仔骨汉堡 $128 🤩8/10个Burger 嚟到已经觉得佢好特别🤤因为佢嘅汉堡系有手撕肉组成,所以食落去冇平时一pat pat嘅感觉🤩反而食到一丝丝嘅肉质,而调味就偏向中式😋成个burger似fusion菜式,而隔离嘅薯条都炸到好脆🥳腌青瓜嘅酸中和咗Burger同薯条嘅油腻,食完成啲嘢都唔会觉得好漏👻🧡黄金蟹肉意大利粉 $118 🤩9/10意粉上面有个蟹盖冚住,虽然只系一个空壳,但就成功令个意粉好打卡able啦😉蟹肉份量好多,对于钟意食蟹嘅人绝对系福音🥳而意粉用咗忌廉嚟炒,令到意粉食落去有绵绵嘅口感,同好重嘅奶香🤤______________________________味道😋: 9/10环境👀: 8/10服务👨🏻🍳: 8/10抵食💰: 6/10九龙湾伟业街33号德福广场1期P39A号舖Beans-九龙湾分店______________________________#food #foodshare #foodart #foodgasm #hkfoodie #foodiehk #foodstagram #foodphotography #instaf
🧡手撕猪仔骨汉堡 $128 🤩8/10
🧡黄金蟹肉意大利粉 $118 🤩9/10
味道😋: 9/10
环境👀: 8/10
服务👨🏻🍳: 8/10
抵食💰: 6/10
九龙湾伟业街33号德福广场1期P39A号舖
Beans-九龙湾分店
#food #foodshare #foodart #foodgasm #hkfoodie #foodiehk #foodstagram #foodphotography #instafood #likeforlikes #follow #followback #hkfood #hkfoodblogger #hongkong #hkig #美食 #相机#九龙湾美食#九龙湾#淘大美食 #淘大 #淘大商场 #德福
#德福美食 #德福广场