2014-01-05
见到好多好评 见到d野食好吸引。。我地2个人大约8点泥到 人吾多 我地坐出面玻璃隔璃既台。行到入去点餐位就有服务员比左份menu我 好快决定左食咩就即刻点餐 因为好肚饿haha等。等。等。等左劲耐都仲未有 等既期间有3个服务员泥过问我地有咩未到 我想讲咩都未有 店铺细细 员工吾多 但系明明好少人 点解可以整甘耐 等左差吾多25分钟先到齐哂!明明一个系黑松露通粉 一个系烟肉xxxx吸管粉 全部都无哂要转意粉 仲要明明系个好得意既碗架ma 变左几碟野 有d失望。黑松露少左d 不过几香 但系食落去净系觉得好浓味 又食吾出咩好特别既味 芝士味最明显 甘我中意食芝士 所以觉得几好食。烟肉果个比较淡 汁又少 定系实在等得太耐 咩汁都干哂 味道淡淡地 不过烟肉好香好味。炒雪糕就无咩特别 我第一次食 质感有少少痴痴地甘 有少少似系cake既馅 但系系细细旧甘 绿茶味算重 不过吾觉得好好食 好彩无去holly brown食炸 我都系中意就甘食雪糕多d!味道ok 但真系等左好耐 又要咩都无甘 果阵8点几都吾算好晏拉 点解可以做到甘?服务态度吾差架 但系质素就差甘d 同埋分量真系少 大家要谂定食完再食咩拉!
我地2个人大约8点泥到 人吾多 我地坐出面玻璃隔璃既台。