2022-07-03
1972 浏览
Join左Pure嘅朋友点会有啲优惠券,咁就梗系要用啲优惠券黎食啲好野啦。不过,Smoothie都要85蚊一杯,除左贵,究竟有啲乜嘢特别?其实,杯嘢,做完高温瑜珈之后,特别好饮。甜得黎味道清新自然,清凉透心。未至于冻到饮唔落,亦都唔会暖到水汪汪。口感丰厚实在,而唔会停滞系饮管中。天然食材制作,但系冇渣宰戟住喉咙,饮完成个人身心舒畅。杯乳酪落去正正常常,但系原来佢暗地落咗枫糖浆,令成件事surprisingly sweet,燕麦成功加上健康丰富既口感而唔干。重点系,杂·莓·唔·酸!呢样野好重要,我地唔应该为左健康放弃味觉享受!不过对男仔黎讲份量唔算多,要做早餐嘅话就要嗌多几样嘢。餐厅位于瑜伽中心,气氛一流。灯光chill得来好warm,环境好正念,好放松。坐系软绵绵既梳化上,好快就忘记杯野既价钱。( 当然啦,杯野都系值咁嘅价钱,如果唔系,点会咁多人帮衬?)离开时,记得讲番句namaste~
离开时,记得讲番句namaste~