2024-08-25 91 浏览
鲗鱼涌近住太古坊 假日少咗上班族 原来呢度都可以好chill 嚟到呢一间coffee shop更加感受到呢度嘅weekday weekend嘅分别🤠首先,试咗佢哋嘅🍵开心果Latte,味道非常特别!开心果嘅香味同绿茶嘅清香完美结合,饮落去唔会太甜,反而有种淡淡嘅坚果香,真系好舒服。接住就系☕️橙味美式咖啡,呢杯咖啡带有一阵清新嘅橙香,饮落去有种酸酸甜甜嘅感觉,对于钟意尝试新口味嘅朋友,真系一个好选择然后,我仲试咗🥯焙茶麻糬bagel,呢个bagel外脆内软,焙茶嘅香气好浓郁,麻糬嘅口感又弹牙,搭配埋一齐,真系好有创意,食完之后令人回味无穷。最后,凯撒沙律🥗都唔错,生菜新鲜,酱汁味道适中,仲有啲脆脆嘅面包丁,整体口感好丰富👍🏻总括来讲,今日嘅餐点都好满意,无论系饮品定系小食,都有佢哋独特嘅风味,真系值得一试!下次一定会再返嚟!