2023-09-22
成日想食健康D但都唔系好知有咩选择 估唔到湾仔竟然开左 poke go!! 好开心 想试好耐 😋😋 可以自己DIY 配搭 base 可以选择沙律 / 糙饭 / 寿司饭 唔想谂既话可以直拣pre set meal 但就咩都唔可以改架~我地呢D懒人就当然叫pre set 既bowl 🤣808 ($128)呢个有吞拿鱼 寿司饭 沙律菜 和式青葱 枝豆 三文鱼籽 杂菌香菇 wasabi yogurt 木鱼丝 芝麻好有惊喜 而且wasabi yogurt唔会太攻鼻 调味调得岩岩好 所有野都好match好好食!! 🤩 同埋份量系超级大 食完饱左成个下午 🤣OHANA ($118)呢个就有三文鱼 沙律菜 樱桃番茄honey mustard 芝麻 果仁 我同友人都认为个酱有D太甜 同埋有饭开心D 两个一致同意808好食D 🤣呢个价钱仲系包埋野饮架! 以佢地食物新鲜程度同埋份量来讲 呢个价算非常之抵 🌟🌟
我地呢D懒人就当然叫pre set 既bowl 🤣
808 ($128)
OHANA ($118)