2020-03-02 692 浏览
星期六享受西班牙Bruch编排到窗边位 可以感受阳光☀️觉得几好!下午1点 餐厅都算多人而选择就只有计人头费的BruchWELCOME COUVERT同STARTERS FOR SHARING细细份 好精致 -风干火腿唔会太咸 配埋个蕃茄法包 味道清新 -蒜虾热辣辣烤盘上 虾好弹牙 味道到位👍🏾食左好几个前菜 最有惊喜系呢个个样一d都唔吸引 烤牛肉配埋面包同车厘茄好似一口汉堡包个烤牛肉好嫩又JUICE 真系估佢唔到主食-猪肉蘑菇西班牙炒饭炒饭系二人份量 份量几多味道超好好入味饭质地好IN UN同意大利饭有d相似觉得无嗌错!值得一试-西班牙油条面个层砂糖唔均匀 质地偏硬 味道系油炸味 就算点左朱古力酱都掩盖唔到个阵油味-呢个甜品我会形容为橙味cream brulee,几清新由于经Openrice订位时request (庆祝生日)餐厅送上小惊喜 待应送上甜品时碟边有happy birthday字句Ole Spanish Restaurant 环境舒适整体食物质数高 待应们都好有礼貌
星期六享受西班牙Bruch

编排到窗边位 可以感受阳光☀️觉得几好!

下午1点 餐厅都算多人
而选择就只有计人头费的Bruch

Spanish Iberico Ham  with  Tomato Bread

-风干火腿唔会太咸 配埋个蕃茄法包 味道清新
Garlic  prawns

-蒜虾热辣辣烤盘上 虾好弹牙 味道到位👍🏾

Roasted  beef  tender  loinslider

食左好几个前菜 最有惊喜系呢个

-西班牙油条
面个层砂糖唔均匀
质地偏硬 味道系油炸味
就算点左朱古力酱都掩盖唔到个阵油味
Catalan  cream  with  orange  flambee

-呢个甜品我会形容为橙味cream brulee,几清新

由于经Openrice订位时request (庆祝生日)

Ole Spanish Restaurant 环境舒适
整体食物质数高 待应们都好有礼貌