(非会员)
2009-07-22 41 浏览
买杂志有张鲤景湾$50优惠券谂住同女友黎庆祝纪念日记得之前去过湾仔的Jack's觉得服务+食物都好好所以黎到鲤景湾都决定黎呢间未入门口先问清楚系咪可以用coupon唔知点解不过唔觉得好welcomed尤其相比起沿途走过既restaurant既知客。点左个seafood platter ($168), Caesar salad($60), stuff mushroom($58) 同 lasagna ($108).个seafood platter有2只oyster, 4只mussels, 4块salmon slice, 4只shrimpD料好唔新鲜!!!尤其个几只虾真系唔掂...D肉"梅"既蚝同青口都系百佳货色卖$168俾D咁既质素客人食真系有D过份跟住系个stuff mushroom女友话更唔得!系只磨菰度求其放D红黄椒就当系stuffed仲要劲唔入味+水汪汪Caesar salad 个portion好细同埋好咸食到劲口渴Lasagna不过不失但个portion都系太细了唯一可赞既系加水加得密不过实在对D食物太失望觉得个厨完全无心机去煮用左coupon后埋单$400 同样价钱可以有很多更
买杂志有张鲤景湾$50优惠券
谂住同女友黎庆祝纪念日

记得之前去过湾仔的Jack's
觉得服务+食物都好好
所以黎到鲤景湾都决定黎呢间

未入门口先问清楚系咪可以用coupon
唔知点解不过唔觉得好welcomed
尤其相比起沿途走过既restaurant既知客。

D料好唔新鲜!!!
尤其个几只虾真系唔掂...D肉"梅"既

同样价钱可以有很多更佳选择

(已将此分店放进本人之blacklist
本想给湾仔店多一个机会
但女友话一齐blacklist
所以要靠大家睇下佢地有无进步喇)
2009-07-22
庆祝纪念