2015-09-03 656 浏览
有一段时间没来这间餐厅、今天发现这里竟然推出好抵食的下午茶餐,一共有九个选择,一于入去试吓。 我同先生一共叫咗两个Tea Set, 加薯条拼炸一口鸡球。因为我俩有少许肚饿,又想食得饱,又想要小食,又想吃甜品, 所以我俩叫了一个拿破仑意粉,薯条拼炸一口鸡球及蜜糖雪糕。拿破仑意粉还配上蒜蓉包,意粉热辣辣,肉汁亦足够加上我俩都好肚饿,觉得特别好食。之后来个薯条拼炸一口鸡球,分量好明显比之前细左,先生就好钟意,而我就觉得有少少骚味。最后蜜糖雪糕出场了,这间餐厅嘅面包系自家制嘅丹麦方包,所以外脆内软,特别好味,每次切一细件加一啖雪糕,yummy. 重一人一杯冻饮, 先生话咁嘅价钱,食到咁样嘅水准, 真系好抵。
我同先生一共叫咗两个Tea Set, 加薯条拼炸一口鸡球。

2015-08-22
下午茶