约咗6:00食晚饭,早咗少少度,打算早啲入,点知职员唔俾,都体谅嘅。点知去到六点再返去嘅时候,门口已经有一大堆人,之后全部排队等入去食饭,真系好多人。入到去,装修好好,好舒服,枱与枱之间唔会好近,倾偈一流。去到西班牙餐厅,点可以唔叫Shangria! 自己本身唔钟意玉桂味,所以有啲怕饮呢只酒,但呢度嘅Shangria冇乜玉桂味,我直情饮唔到有玉桂味。所以我觉得几好饮。开始嘅时候叫咗个多士,一上菜以为系叫咗他他,点知原来上面𠮶啲系蕃茄,下面有啲油!我钟意食蕃茄嘅,但觉得味道一般啦!之后叫咗个52个月嘅ham,都谂住会好咸㗎啦,话晒都52个月,就系想试吓佢有几咸!一嚟到见到超级多肥肉,劲多油喺面头!食落口可能因为好多脂肪,开头食落去系唔系好咸,越食越咸,但呢个行到我觉得可以接受,反而唔系咁钟意好多根!再叫咗个猪仔髀?味道唔错,黄色𠮶一啲系番薯蓉,我自己觉得几好食!呢度最后落楼先400多元,几抵食,其实本身叫咗个西班牙饭,不过最后佢冇帮我哋落到order,所以先咁平!

入到去,装修好好,好舒服,枱与枱之间唔会好近,倾偈一流。

Sangria

Sangria