2022-05-25
❤️ 周 年 纪 念 日 👧🏻 我 要 去 间 有 景 睇 有 情 调 地 方 👦🏻 拣 左 间 室 外 睇 夜 景 呢 到 环 境 够 宁 静 😍😍 好 适 合 情 侣。好 适 合 三 五 知 己 但 今 天 太 热。室 外 太 焗 选 择 改 室 内 ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ Set dinner 前 菜 ❤️ 带 子 芒 果 沙 律 菜 沙 律 菜 仲 有 牛 油 果 同 青 苹 果 不 过 无 落 沙 律 醋 沙 律 油 靠 带 子 同 芒 果 嘅 甜 味 中 和 番 带 子 香 煎 鲜 甜。芒 果 都 甜 吾 酸 👍🏻 餐 汤 💛 蘑 菇 忌 廉 汤 配 有 饼 干 条 同 焗 麦 包 喜 欢 外 脆 内 软 的 小 焗 包 。 主 菜 💚USDA Prime 牛 扒 叫 了 7 成 熟 #好怕见到血流岀来 肉 质 非 常 鲜 嫩。咬 落 肉 汁 岀 哂 来 值 回 票 价 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 。 💙 All Day Breakfast 有 三 款 可 选 择。吾 同 价 呢 款 有 齐 咁 多 样。吾 逐 一 讲 有 咩 因 为 真 系 好 丰 富。适 合 开 心 share
👦🏻 拣 左 间 室 外 睇 夜 景
呢 到 环 境 够 宁 静 😍😍 好 适 合 情 侣。
好 适 合 三 五 知 己 但 今 天 太 热。
室 外 太 焗 选 择 改 室 内
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Set dinner
芒 果 都 甜 吾 酸 👍🏻
All Day Breakfast
吾 逐 一 讲 有 咩 因 为 真 系 好 丰 富。
适 合 开 心 share 而 且 味 道 都 几 好 呢! 。
💜 Rose tea latte 套喜 欢 外 貌。
味 道 适 中 吾 会 太 甜 仲 加 上 玫 瑰 花 瓣 饮 饮 下 食 埋 落 肚 😂🙈 。
❤️ Tiramisu caffe latte
外 貌 店 铺 logo 👦🏻 表 示 甜 左 啲。相 对 rose 好 饮 啲 。 甜 品 💛 跟 餐 就 有 的 一 件 柠 檬 挞。
一 件 云 尼 嗱 蛋 糕 柠 檬 挞 吾 酸 之 余 仲 非 常 甜
云 尼 嗱 蛋 糕 无 咩 味 所 以 我 两 沟 就 岩 岩 好 拿
#食物要分享就系咁解 ☺️
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
店铺:BRICK LANE (金钟)
地址:金钟添美道1号中信大厦4楼404号舖