2024-05-08
最近发现了一间喺西环嘅西餐厅—Cafe 2 Oyster n Grill,每一款都让我有惊喜嘅感觉,真系十分推荐!💕🐚生蚝🐚蚝身饱满,鲜美入口,真系要试过先会知得咁美味。每次谂起都流口水,整体口感就系爽!👌🥔薯仔沙律🥔薯仔沙律一试便爱上。😍 唔同嘅酱同薯仔综合落去就系一种绝妙嘅口感,喺呢度,你可以食到最正宗的薯仔沙律。🍞烤法式香草蒜蓉牛油面包🍞就似新出炉嘅面包咁香,松软入口,即刻令人开胃,香草味馥郁,在口中悠悠然。🍤双人烤海鲜拼盘🍤无论系海鲈鱼、海螺、大虾,每种海鲜都鲜美无比,烧烤得恰到好处,就算食咗好多,仲会觉得唔够,真是人间美味。😋🥩美国安格斯肉眼牛扒12安士🥩食过好多次牛扒,但呢款扒味醇厚,又保持到原汁原味,煎得恰到好处。喺向大家推荐呢间西餐厅嘅同时,我自己都期待下次会黎食咩好嘢。如果你都钟意西餐,那你一定要试试Cafe 2 Oyster n Grill,一定会有惊喜嘅!😊💕
蚝身饱满,鲜美入口,真系要试过先会知得咁美味。每次谂起都流口水,整体口感就系爽!👌 🥔薯仔沙律🥔
🍞烤法式香草蒜蓉牛油面包🍞
🍤双人烤海鲜拼盘🍤
🥩美国安格斯肉眼牛扒12安士🥩
食过好多次牛扒,但呢款扒味醇厚,又保持到原汁原味,煎得恰到好处。 喺向大家推荐呢间西餐厅嘅同时,我自己都期待下次会黎食咩好嘢。如果你都钟意西餐,那你一定要试试Cafe 2 Oyster n Grill,一定会有惊喜嘅!😊💕