2023-03-15 47 浏览
Dozy向来深水埗都多Cafe, 今次就试左Dozy, 位于大南街上,门口几怀旧,但内里都几宽敞,环境比较暗,气氛好宁静,好适合系到chill 下😚Dozy Brunch $128有法兰克福肠,纽伦堡肠,炒蛋,大啡菇,烧蕃茄,沙律菜,多士,份量唔算好多,但系味道算系几清新,而且食材新鲜🙂对于唔大食既我好够食!慢煮香草鸡扒牛油果酱意粉 Slow cooked herb chicken pasta with avocado sauce $118鸡扒牛油果酱意粉就明显有大量嘅牛油果酱包围着意粉,鸡扒煮得几香滑,香草味比较出,COFFEE跟餐拣左一杯Latte 同一杯Americano, 两杯都系冻啡,咖啡味都几好👍🏻如果想揾个地方坐下chill 下 咁呢到会系个好选择😆

Dozy

Dozy Brunch $128