2022-09-06 514 浏览
上水bar pacific 既清晨☀️就系一间cafe ☕️因为佢原身系间酒吧,所以舖内的位置都比较阔落,好适合几个三五知己一齐嚟闲聊!可能大家都以为佢净系一间酒吧,所以唔系太多人。但系如果想无聊揾个地方倾偈,都可以。佢主打唔系Cafe,所以食物选择有限松露芝士热狗($42)芝士同松露酱都好足料❣️面包岩岩焗起,够香脆。简单,但唔马虎。肉酱意粉新鲜热辣辣即整,分量唔算话太多,适合下午茶。秘制鸡翼配薯条($52)都系新鲜即炸,我哋拣咗柚子蜜比较开胃,佢有鸡锤同鸡翼,一次过满足晒🥰食呢啲一定要配返几罐汽水 如果下午冇嘢做又黎上水,都可以喺呢度chill下,当然比唔上其他Cafe,因为佢始终都系做酒吧,但系大家都可以支持下,始终酒吧喺疫情期间嘅生意都比较淡~想简简单单,无止境吹吓水都可以而我都相信夜晚酒吧提供嘅小食都唔差,呢啲嘢食送酒一流👍🏻👍🏻

佢主打唔系Cafe,所以食物选择有限

松露芝士热狗($42)

肉酱意粉

新鲜热辣辣即整,分量唔算话太多,适合下午茶。
秘制鸡翼配薯条($52)
都系新鲜即炸,我哋拣咗柚子蜜
比较开胃,佢有鸡锤同鸡翼,一次过满足晒🥰

食呢啲一定要配返几罐汽水