2024-06-08 122 浏览
上次经过调景岭彩明商场见到Yolanda Bakery 既cake 好吸引但因为赶时间买唔到🥲今日papa收工特登去买返黎比我地食🥰🍰班兰瑞士卷本身我好钟意食斑兰味既cake😋一开盒好香好重斑兰味😬瑞士卷口感软绵绵 好软熟🍪皇牌四味曲奇Papa四款曲奇🍪包括蝴蝶酥,牛奶,柠檬🍋杏仁粒同朱古力脆脆🍫豆最爱朱古力味 香味劲香浓🍫蝴蝶酥好松脆 甜度刚刚好🌼金桂杂粮花胶花胶有4个味道可以选择 包括金桂杂粮、椰香银耳、杨枝甘露同人参!papa买咗金桂杂粮花胶比我😍食完饭即时开黎当糖水食😋一打开劲香桂花味!花胶好有咬口 大大旧份量又多❣️即开即食劲方便🐝蜂蜜岩烧蛋糕最钟意既芝士🧀蛋糕,用不同方式做各具特色。蜂蜜岩烧蛋糕卖相较吸引🤩味道较特别一d👍🏻兰特饼店 Yoland Bakery📍 将军澳调景岭彩明商场214舖@yolandabakery#兰特饼店# #cake# #花胶# #育儿亲子乐#

🍰班兰瑞士卷
🐝蜂蜜岩烧蛋糕
兰特饼店 Yoland Bakery
📍 将军澳调景岭彩明商场214舖
@yolandabakery
#兰特饼店[话题]# #cake[话题]# #花胶[话题]# #育儿亲子乐[话题]#