2020-09-24 136 浏览
#cassiegotsuenwan-今日收工约左同朋友去酒吧Chill下,去左荃湾嘅Chalet。Chalet装修都系比较低调,北欧风格,平时经过都无留意到,系朋友介绍先知。👍🏿-餐厅走高级路线,价钱就中位价,主菜其中一道系黑松露牛肝菌意大利饭配有机大啡菇,上面见到嘅系牛肝菌泡沫。意大利饭煮得岩岩好,唔会太硬太软,个汁份量刚好包住全部饭粒,非常creamy,好大啡菇非常juicy,而且真系超大码啡菇,食落好满足!😎-另外一道菜系烤原条比目鱼配海鲜牛油汁,超级推介大家,一定要试!个汁系好特别好正,完全食唔停口,条鱼劲快比我地KO哂,清得干干净净!另外,我同朋友都叫左两杯cocktail chill下。😋-味道评分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)抵食评分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)回购评分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)-➡️ Chalet (荃湾)📍 荃湾青山公路407-411号金荃大厦地下B铺 (8咪半对面)-IG: @cassiecwy/ @cassiegetfatFB: @cassiegotravelOP: cuisine_revolution
#cassiegotsuenwan
味道评分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
抵食评分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
回购评分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
➡️ Chalet (荃湾)
IG: @cassiecwy/ @cassiegetfat
FB: @cassiegotravel