2024-06-22 3742 浏览
位于尖沙咀Rosewood酒店,米芝连一星印度菜今次食佢午餐,岀晒名难Book位都比我哋Book到前菜嗌左Baked Samosa成个摆盘都好靓,好似一个森林咁有4件脆筒印度咖哩角,里面填满素肉。外层口感薄脆又不油腻,入口咖喱香料味十足。香辣卜卜脆配上乳酪酱更具奶香又可以中和辣味,好食。Tandoori wagyu beef cheek 超嫩超浓肉味,入口即溶好有惊喜。和牛面颊表面烤至焦香,切开充满肉汁色泽红润。口感又软又嫩的油香,再加上薄荷酱实在令人太有惊喜,100分推介👍🏻Old delhi butter chicken 食印度菜一定会嗌奶油鸡,咖喱质感浓厚有椰香,香料好香好惹味。鸡肉十分嫩,肉质juicy配naan食一流
位于尖沙咀Rosewood酒店,米芝连一星
印度菜
今次食佢午餐,岀晒名难Book位都比我哋Book到

前菜嗌左Baked Samosa
成个摆盘都好靓,好似一个森林咁

午餐
庆祝纪念
生日
  • Baked  Samosa
  • Old  Delhi  Butter  Chicken
  • Tandoori  Wagyu  Beef  Cheek