2019-09-08
Food hunting team arrived in Tai Wai today! 风车系都几高评价系大围~所以今日就去吃!吃!吃!!!由kcr行去都要10分钟左右,不过就超易行,我个路痴朋友都揾到路🤣一转个弯就好易见到个牌,就揾到!!!yeah!佢入面都几西式装修,个极大的吊灯好吸睛!!楼底好高,所以好有空间感!仲要啲位好阔,所以都坐得几舒服,仲可以讲秘密吾怕有人偷听😂我地2丁友就拣左2人套餐,因为懒得谂!!!!Em...前菜鸭胸沙拉🥗啲菜都好新鲜下,仲要有啲醋调味!我朋友话鸭胸好正,吾咸!碟沙律吃极都食吾哂😂🤣好多下!个南瓜汤,我自把自为落左黑椒,因为我比较重口味☺️welllllll~~~系几好味既加左黑椒!佢系比较稀的汤,食到入面有洋葱粒~就还好啦~~~~main dish!!!!!!有龙虾意粉🦞同NZ ribeye!个意粉无瑕可击!!!!意粉系偏硬有咬口,同好Rich 🦞 味,仲要有露荀同菇~~~ highly recommended!!!!个扒就吾错,话5成熟就5成,啱啱好!yummm!!! Perfect match with 🍍 pineapple!! 无禁肥个感觉h
我地2丁友就拣左2人套餐,因为懒得谂!!!! Em...前菜鸭胸沙拉🥗啲菜都好新鲜下,仲要有啲醋调味!我朋友话鸭胸好正,吾咸!碟沙律吃极都食吾哂😂🤣好多下!
个南瓜汤,我自把自为落左黑椒,因为我比较重口味☺️welllllll~~~系几好味既加左黑椒!佢系比较稀的汤,食到入面有洋葱粒~就还好啦~~~~ main dish!!!!!!有龙虾意粉🦞同NZ ribeye!个意粉无瑕可击!!!!意粉系偏硬有咬口,同好Rich 🦞 味,仲要有露荀同菇~~~ highly recommended!!!!
个扒就吾错,话5成熟就5成,啱啱好!yummm!!! Perfect match with 🍍 pineapple!! 无禁肥个感觉hahaha!! 要赞系啲配菜好有心思,西兰花系有garlic and beacon 系上面,有味道!正!
Seee个5成熟really nice!
跟住个甜点系蛋糕仔!!!都不错ge~~~吾算甜!!!
最后要提既系,佢既果茶系10000个好饮!!!!系peach tea!!!!!!!!吾算好甜!!!!个好舒服又吾gip!!!!!!!!!!!!!!
10000000000亿个推介!