2023-11-19 31 浏览
🤓 今日同朋友去咗尖沙咀食饭,食物嘅质素都唔错,气氛好好好有feel👍🏻🩶星期日仲有band听🤭🤭✨ 泰式海鲜拼盘(鱿鱼×2.扇贝x2. 青口×2,虾x2.生蚝x2)每一种海鲜都新鲜美味,😋😋完美地展现咗泰式煮法嘅独特风味,鱿鱼嘅肉质弹牙,扇贝鲜甜多汁,青口鲜嫩带住微妙嘅海洋味道,虾肉鲜美弹牙,生蚝鲜甜滑顺👍🏻👍🏻😋✨ BBQ汁烧猪肋骨 呢款BBQ汁烧猪肋骨真系吸引人,猪肉烧得香脆多汁,每一啖都带住浓郁嘅烧烤风味🫶🏻😚✨杨枝甘露芭菲鲜甜嘅芒果肉,滑顺嘅椰汁布甸,🤩再加上丰富嘅杨枝味冻,带嚟一种清新嘅享受,正!🥰🥰✨Heart Beat呢杯cocketail好靓,好有少女心,🤭🤭非常吸引眼球,甜甜嘅西瓜🍉味好易入口,饮到令人心跳加速!⭐️✨Awakening Earl Grey呢杯Awakening Earl Grey有著浓郁嘅伯爵茶味道同埋酒精味,👍🏻⭐️每一口都带嚟一种清新舒畅嘅感觉,好有层次,值得一试🫡👍🏻

✨ BBQ汁烧猪肋骨

✨杨枝甘露芭菲