2020-11-23
好耐无去啲酒吧餐厅边食边听歌🎼发觉咁样食野先系一种享受🥰间唔中仲有Live Show 表演音乐🎹🎤以水烟「胡」及🍷作为摆设一间有格调、有特别既餐厅先黎两杯野饮一杯系无酒精第一杯:Secret Garden 🍸(H.h$78,N.H$98)一送到就闻到清香嘅薄荷柠檬🍋,饮落去彷佛入左荔枝园既感觉,阵阵 荔枝香味,中意荔枝嘅你切勿错过第二杯:Happy Ending (H.h$48,N.h$68)其实呢杯同杂果宾治🍹差唔多,不过呢个用菠萝味为主调,酸甜既味道,用作开胃用途十分合适香煎带子大虾泰式田园沙律🥗$98头盘已经用料相当充足(青瓜丝、萝卜丝、蕃茄、西柚粒,仲有带子,大海)食落酸酸甜甜,愈食愈开胃,旁边仲有花生碎作为伴碟,仲有比较少见既羽衣甘蓝,有泰式沙律汁,大虾🍤非常爽口弹牙新鲜蟹肉蟹膏意大利饭🍚$138闻到一阵阵蟹肉味🦀点知原来系我叫左既蟹肉饭,蟹肉上加上金箔。以为食好多蟹肉都会有雪藏嘅味道,但今次又唔会有呢个感觉,一放落口入面可尝试到蟹肉同饭融合埋一齐既感觉😋饭中有蟹膏再加芝士嘅浓香味道🥰非常Gusto。冬阴功海鲜薄饼🍕$128听落既冬阴功就会联想起辣,唔食得辣既朋友都可以试食,
发觉咁样食野先系一种享受🥰
间唔中仲有Live Show 表演音乐🎹🎤
以水烟「胡」及🍷作为摆设
一间有格调、有特别既餐厅
先黎两杯野饮
一杯系无酒精
香煎带子大虾泰式田园沙律🥗$98
新鲜蟹肉蟹膏意大利饭🍚$138
冬阴功海鲜薄饼🍕$128
听落既冬阴功就会联想起辣,唔食得辣既朋友都可以试食,主要以冬菇、蚬肉、章鱼🐙仲有芝士🧀,即叫即整既Pizza ,黎到拎起Pizza 会见到一条条芝士丝。
每一个主菜都需要15-20分钟去烹调
店员亦会在食野期间
送上一杯水(有叫野饮都会送上)
比人一种贴心亲切嘅感觉
📍 Vici Stage (荃湾)
荃湾沙咀道325-331号德仁楼地下B舖