2021-08-16
一入到间店舖已经觉得装修舒服,感觉好chill,好合适同朋友倾偈谈心☺️ 西班牙白芦笋田园沙律$108👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻沙律外表已经非常吸引,而且配菜亦有好多种,包括粟米、红菜头、沙律菜、笋、青瓜丝、仲有好健康嘅藜麦,个汁就系非常开胃,受大众喜爱嘅芝麻酱,简直系好睇又好食!😛蒜香辣大虾意粉$118👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻意粉睇落好似唔系好特别,食落亦都有惊喜,因为真系好弹牙,仲有五只咁多!同埋一开始我以为系蕃茄汁,但原来竟然系好开胃嘅辣,唔会太辣,应该新辣手都食到😉同埋意粉系幼身d,硬度适中,口感不错!西班牙油封鸭腿$188👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻老实讲,真系第一次食西餐鸭腿,外表以外讨好,值得一赞个酱汁系杏蒲汁(apricot ),中和翻食肉嘅油腻感,而且好开胃,仲要非常之夹。个鸭腿都好好食,个皮煎到脆卜卜,鸭肉多汁同好淋😋Happy ending $78👍🏻👍🏻👍🏻一饮就感觉到系菠萝汁、柠檬汁、梳打水嘅混合,几好饮,但有啲酸😂Dancing grapes $98👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻钟意饮依杯有酒精嘅多啲,甜甜地又有果香☺️
西班牙白芦笋田园沙律$108👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
蒜香辣大虾意粉$118👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
西班牙油封鸭腿$188👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Happy ending $78👍🏻👍🏻👍🏻
Dancing grapes $98👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
钟意饮依杯有酒精嘅多啲,甜甜地又有果香☺️