2023-09-26 48 浏览
餐厅位于商场中间位,有好多花花草草嘅装饰,环境舒适,有休闲嘅气氛包围!气泡黑咖啡、生酮意式芝士卷黑咖啡带有苦甘味道,口感清新提神。芝士卷朱古力味香浓,内层湿润柔软,入口浓郁👍🏻两者搭配好夹。蟹肉茴香忌廉意粉意粉面条纤细,配搭丰盛嘅蟹肉,加上茴香,入口有少少似香茅+海鲜味嘅组合,唔错。美丽华 Parma Ham 全日早餐有冇人好似我咁,无时无刻都爱食早餐😄All Day Breakfast令人食欲大增,材料有炒蛋、帕玛火腿+蜜瓜、烟熏牛肉、烤香蕉、烤番茄、炒蘑菇、炸薯饼、沙律和迷你牛角面包,即叫即整,睇得出系用心制作,连牛角包都热辣辣,质地松软,充满香气,烤香蕉都好特别,上面有一层焦糖,又脆又juicy,整个set丰富多样,好满足!

蟹肉茴香忌廉意粉

美丽华 Parma Ham 全日早餐