2023-05-04
Flat White $43杯咖啡个拉花好靓呀😍有啲唔舍得饮嘅感觉Dirty $43口感上的变化由浓到淡,开始闻到浓烈的香气,然后饮到热浓缩与冷牛奶的双重口感,这真是我喜欢Dirty 的原因。大号软壳蟹特级蟹黄烩饭 $228软壳蟹非常新鲜,煎得非常香脆,蟹黄烩饭口感非常creamy ,味道非常浓厚,令我吃完一口接一口😋😋😋大号软壳蟹特级蟹黄烩饭 $228黑松露大啡菇手造意大利面 $108黑松露味道和香气非常突出,大啡菇本身水份丰富,烹调之后,水份充分保留之余,不会水汪汪影响意粉嘅味道。一口意粉,一口大啡菇,令到味道层次丰富多了。提拉米苏 $88Tiramisù 最正系咖啡味的手指饼加上Mascarpone,再加上无糖嘅可可粉,识落唔系太甜,口感细腻饱满,唔觉唔觉我就自己一个人食晒。🤭🤭🤭位于佐敦地铁站D出口步行2分钟餐厅装修时尚,环境清洁,同朋友食饭倾偈chill吓,非常👍🏻👍🏻👍🏻
Flat White $43
杯咖啡个拉花好靓呀😍