2010-12-12 45 浏览
去完西环间坤记食煲仔饭后,决定要食dessert令今日更完满直接冲左去中环o既sift 食我最钟意o既chocolate本身已经好饱,plan 好左2个人share一份就算不过坐低之后发现每人最低消费系$60,所以最终都系点左2个其实呢2个都好好味,不过食落真系有d 漏sift chocolate cake-如果钟意榛子味o既朋友一定钟意正好陪我去o既朋友系榛子fans,佢一路叫饱一路都不停食而另一个就一次过满足我呢个chocolate fans 4个愿望(Creme Brulee, Sorbet, Chocolate Tart, Napoleon)我最钟意佢个chocolate tart,其实系一个心太软,虽然佢唔流心,不过佢d chocolate真系好香今次见到都好多人点Anna Pavlova,下次去时试下先~~

Sift chocolate cake

本身已经好饱,plan 好左2个人share一份就算
不过坐低之后发现每人最低消费系$60,所以最终都系点左2个

chocolate fantasie

其实呢2个都好好味,不过食落真系有d 漏
正好陪我去o既朋友系榛子fans,佢一路叫饱一路都不停食

2010-12-04
$100 (其他)
Sift chocolate cake
chocolate fantasie