2021-10-18 530 浏览
呢间鸡舖知道左好耐,无论中西文食评都话佢正,仲好似上过南早,想去好耐,但一直唔系约唔到人就系时间唔啱,再者食烧鸡呢味嘢有乜好过用手?但大庭广众食到落手落脚又好似难睇啲。一天晚上见左右无事,趁收工捉埋小妹妹同事一齐来试吓,啤啤佢大家联谊联谊,促进一下感情。☝️招牌秘鲁烧鸡半只:调味OK,髀位翼位够滑溜有肉汁,可惜鸡胸却十分守规矩地鞋及干,呢样嘢十分公平,不论你在南美洲的秘鲁定亚洲的香港某条街上的超市内卖嘅烤鸡,只要是做法相同即系将只鸡丢入焗炉度烤,结果都唔会差好远。☝️辣鸡翼:OK好食够惹味,但唔算认真辣。一餐饭下来觉得OK嘅,但唔似像传说中吹得咁坚,weekday平日晚去食个普通饭𠮶只,应该唔算系你心目中要专登去寻访嘅隠世美食。☝️餐厅内外都画满呢类大型壁画,很漂亮,很异国风。

☝️辣鸡翼:OK好食够惹味,但唔算认真辣。

☝️餐厅内外都画满呢类大型壁画,很漂亮,很异国风。