餐厅: 嘉麟樓
资讯:

2023-01-24 2159 浏览
.[🇭🇰香港- 尖沙咀].有留意开就知我年年都会黎呢度开年🧧今年新春期间嘅点心有 大富大贵(柑橘奶黄流沙包), 发财好市 (发菜蚝豉烧卖), 鲤跃龙门 (紫薯蜜糖鲜奶冻)…另外 “茶皇烟熏脆皮鸡” 烟熏味浓郁 同 “砂锅嘉驎楼极品炒饭” 炒到粒粒分明 都好正❣️㊗️大家🐰年 身体健康 心想事成 越食越fit!! 🔻🍽 嘉麟楼📌 地址: 尖沙咀梳士巴利道22号香港半岛酒店1楼.#tummysreadyattsimshatsui #tummysreadyforchinese #tummysreadyformichelin

[🇭🇰香港- 尖沙咀]
有留意开就知我年年都会黎呢度开年🧧
㊗️大家🐰年 身体健康 心想事成 越食越fit!!
🔻
🍽 嘉麟楼