2024-12-18
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯有时间约埋啲朋友一齐去饮杯嘢同埋食吓小食,咁啱呢间餐厅依家做紧workshop 系可以自己调酒,除咗同朋友倾吓偈都可以学返少少调酒嘅知识,自己落手落脚去做,你睇𠮶调酒师都好有趣!大家都玩得好开心😂CulinArt 1862系一间高级西餐厅有机会都想去试吓佢哋啲西餐依家逢星期四、五 5-10pm 推出全新欢乐时光优惠可以享用精致西班牙小食,同时听歌放松一下最钟意都系佢哋个环境,好广阔开阳装修都好靓好高级!另外小食方面💕佢哋比较特别,有一啲用罐头海鲜,咸香之中,又有鲜味,觉得几有惊喜同埋特别!唔钟意饮鸡尾酒嘅朋友都可以试吓佢哋嘅啤酒先$48 手工啤酒BOB「Bottle of Bread」而且佢哋嘅happy hour Cocktail都好抵如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘多谢大家!!!你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️ ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯CulinArt 1862 (铜锣湾)铜锣湾礼顿道29号华懋礼顿广场地舖及1楼 ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
CulinArt 1862系一间高级西餐厅
有机会都想去试吓佢哋啲西餐
最钟意都系佢哋个环境,好广阔开阳
装修都好靓好高级!
另外小食方面💕
而且佢哋嘅happy hour Cocktail都好抵
你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
CulinArt 1862 (铜锣湾)
铜锣湾礼顿道29号华懋礼顿广场地舖及1楼