2024-03-11 894 浏览
去开太子想揾一间Cafe坐下饮杯嘢同朋友倾偈,点知俾我发现到呢间Whisky and coffee嘅宝藏😍 本身见佢门面几有特色就吸引咗睇个Menu,发现原来佢有卖咖啡同埋Whisky,于是就入去试吓🤣入到去发现成间舖头有个whisky wall,配上少少暗嘅灯光,再加埋木系嘅装修,好适合可以坐到慢慢叹住咖啡或者Whisky咁样去倾偈😍今次同朋友就冇试到Whisky因为始终都系下昼嘅时间😂 所以就叫咗我至爱嘅Dirty同埋朋友叫左 Mocha ☕️ Mocha 好有心机拉花,饮落去淡淡朱古力香,亦都唔会遮盖住咖啡嘅味道Dirty亦都系浓浓嘅咖啡,配上香滑嘅牛奶,饮完一杯都想encore再要😍