2020-07-21
点左Iced Black 同 Iced Flat White,店员会先准备左奶同水加冰,再喺我哋面前将咖啡shot倒入去杯度,睇住嘅咖啡渗入去冰底,好靓!既使系叫外卖,都会用透明杯,等你唔会miss左视觉上咁靓嘅一刻!Iced Black (Indonesia Bali) $50店员话哩款比较fruity,我就「好!好!好!」咁点左。原来哩款咖啡略带酸、啡味淡淡、算系唔浓嘅Iced Black•Iced Flat white (Kenya Kiriani) $50店员形容哩款豆为nutty,比较香浓啲,即使加左奶,咖啡味都好长久,我下次都要拣nutty•Iced Macha Latte(Bikouen Eihou) $64见人哋啲相好靓,心郁郁想试,同埋难得黎到,决定买埋!店员话今日只有哩款绿茶适合冲latte,mix 埋一齐𠮶下真系好疗愈!觉得哩杯奶味太重,绿茶味被抢左!店员话无drink menu,直接喺cashier 拣咖啡豆同茶就可以
Iced Black / Iced Latte
Matcha Latte