2024-01-25
自从唔使喺条街度戴口罩,多咗放肆咁喺条街度边行边饮边食🤣喺附近食完饭,落楼见到手摇店,又心思思想整返杯🥹….老公睇穿我,抢先一步话佢想饮,咁冇办法啦我唯有陪佢😌我就拣咗杯苹果冰茶,甜度同冰量都可以自己拣,我就拣咗半糖半冰老公就话求其帮佢拣一杯,我问咗店员佢哋推介海神🧜本身见到系清茶就谂住帮老公走甜,但店员建议微糖,因为咁样先至可以凸显到只茶既蜜香味,所以最后就拣咗微糖半冰佢地有好多款茶底,一罐罐茶叶做display又几特别超!大!杯!半糖嘅苹果冰茶甜度啱啱好,再少啲甜都可以,因为杯底有好多苹果蓉,唔系好似苹果批入边𠮶啲软腍腍嘅苹果蓉,系脆口既😳咬下咬下口感唔错老公既海神好好饮!我都啜咗好多啖🤣真系有种淡淡嘅蜜香味,佢唔系浓茶嚟,清清地饮落好舒服,我谂热饮会更加有感觉,下次试下热既先!P.S.店员爽手又nice,饮管同饮品都系双手奉上,超级有礼貌🙆🏻♀️like!
老公睇穿我,抢先一步话佢想饮,咁冇办法啦我唯有陪佢😌
我就拣咗杯苹果冰茶,甜度同冰量都可以自己拣,我就拣咗半糖半冰 老公就话求其帮佢拣一杯,我问咗店员佢哋推介海神🧜本身见到系清茶就谂住帮老公走甜,但店员建议微糖,因为咁样先至可以凸显到只茶既蜜香味,所以最后就拣咗微糖半冰
佢地有好多款茶底,一罐罐茶叶做display又几特别
超!大!杯!